Založ si blog

Biden zablúdil v záhrade Bieleho domu

Podľa najnovšieho vydania Daily Mail mal Joe Biden zase veľký orientačný problém. Po skončení slávnosti, ktorá sa konala vo verejne prístupnej časti záhrady pri Bielom dome sa Biden vybral po chodníčku späť do budovy svojho sídla. Po pár krokoch však zostal bezradne stáť. Ochranky, ktorá úslužne kráčala za ním sa napokon musel spýtať „Kam to ideme ?“. A potom sa od urastených ochrankárov spýtal, ako sa dostane naspäť do budovy svojho sídla. Ochrankári našťastie vedeli, kade sa do Bieleho domu vchádza a tak je Biden opäť v bezpečí svojho oválneho sveta, pri svojom oválnom stole vo svojej Oválnej pracovni.

Všetko je zase OK: Biden je v bezpečí. A ak je v bezpečí Biden, je iste v bezpečí aj celá Amerika a s ňou iste tiež každý, kto považuje Bidena a USA za garantov svojej bezpečnosti.

Mnoho ľudí vo svete si určite s úľavou vydýchlo. Nepochybujem, že sa zopár takých našlo aj na našom inak tak neistom a nepokojnom Slovensku. Doprajme im ten pocit bezpečia pod ochrannými krídlami amerického bielohlavého orlíka /malého druhu orla pôvodom z bývalej ruskej Aljašky…/. Nezáviďme im !

PS: Dnes sa kancelárii prezidenta Bidena podariloˇiné faux pas. Ktosi, sotva však sám Joe Biden skomolil meno nového britského premiéra a takto skomolený text s prezidentovým podpisom poslal ako blahoželanie do Londýna. Hrdí čitatelia britského The Telegraph sú teraz od urazenia celí bez seba. V Bielom dome je zjavne viac ľudí s ťažkosťami pri hľadaní správnej orientácie a správneho tónu. Joe Biden evidentne nie je jediný.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 09:48

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007431x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie