Založ si blog

Čaputová má zase príležitosť rečniť davu na námestí-a nikto nepíska…

Dnešnú kuciakiádu číslo 2 využil nielen skrachovaný pseudo-premiér Heger a ešte skrachovanejší ex-revolucionár auser dienst Jano Budaj ale aj zlatovlasá Čaputová. Čo mnohí avizovali, čoho sa normálni ľudia obávali, to sa stalo skutočnosťou. V tzv. hlavnom meste Slovákov – v Bratislave sa našlo dosť jedincov, ktorí prišli na námestie SNP a spolitizovali smutnú, tragickú, hroznú udalosť. Kritický počet takýchto jedincov-okrem prirodzenej prítomnosti LGBTI komunity, ja cca 3 tisíc. Príslušníci LGBTI komunity dnes majú právo smútiť a stretávať sa, Aj na námestí SNP. Je im bolestne a chápem ich.

Čo však na námestí SNP robia predstavitelia štátu, ktorý v prípade vraždy na Zámockej TOTÁLNE ZLYHAL ? Čo tam robí predseda vlády a prezidentka, ktorí majú politickú zodpovednosť za zlyhanie OČTK a SIS ? Veď vrah zo Zámockej svoj zámer vraždiť nijako neskrýval a verejne ho prezentoval pod ľahko dešifrovateľnými nickami niekoľko týždňov ?! Darmo sa teraz Heger a Čuputová budú vyhovárať na opozičných politikov, ktorí vraj šíria nenávisť. – Vraha nevytvorili politici-to by ich na Slovensku museli byť milióny. Vraha vytvorilo nekonanie policajných a informačných orgánov. A samozrejme jeho vážna duševná choroba.

Čaputová odvčera obieha rôzne miesta a kuje už takmer chladné železo svojej popularity, aby sa znovu vnútila do myslí obyčajných ľudí. Pro-vládne médiá pracujú pod vedením jej marketingových poradcov na plný plyn. Čaputová si dnes večer zastala pred tisícový dav – a zázrak nad zázrak, -nikto ju po dlhom čase nevypískal. No ve´d je tam medzi svojimi. Medzi tou čudnou zmesou ľudí z kaviarní a ľahkomanipulovateľnými malomestskými Bratislavčanmi. A keby aj niekto náhodne zatúlaný na toto divadlo chcel zapískať, neurobil by to, lebo by mu to slušnosť z úcty k nevinným obetiam zločinu nedovolila.

Nechcem konšpirovať čo sa stalo, ako sa stalo, prečo sa stalo a prečo práve v tomto čase. Iba sa pýtam sám seba aj v prípade tejto smutnej a odsúdeniahodnej udalosti – cui bono ? V čí prospech ? Lebo politika je taká hnusná vec, že aj tie najsmutnejšie udalosti dokážu majstri politického remesla využiť. A ešte sa pýtam, – dokedy ? Dokedy bude trvať táto nechutná politizácia strašnej smrti dvoch mladých chlapcov ? Dokedy -miesto dôstojnej piety, budú médiá ukazovať kadejaké politické mítingy a na nich rečniacich predstaviteľov nášho zlyhávajúceho štátu, ktorí si miesto priznania viny vládou riadenie polície a SIS, prihrievajú na celej tragédii svoju polievočku ?

Čaputová na SNP rečnila, ako je tu po 4 rokoch ďalšia príležitosť „spojiť sily slušných ľudí“. Teda jej ľudí. Ako je tu zase ďalší míľnik. Ako je zase všetko v tom správnom sorosovskom slniečkárskom tvare. Ako zase na SR vyšlo krvavé slniečko, pod ktorým ale normálnym Slovákom nič dobré nekuká. Len pokračovanie toho temna aké tu panuje od 2018. Bohužiaľ.

-Aby nedošlo k nedorozumeniu-členom komunity LGBTI a pozostalým po zavraždených vyslovujem svoj súcit a svoju spolupatričnosť. Na to, čo od včera robí Čaputová a spol. však nemám slov. To je naozaj sila.

Trikrát Putin

28.03.2024

Prezident RF V.V.Putin mal včera niekoľko zásadných vyhlásení, ktoré rezonovali aj v našich médiách. Bohužiaľ, v neúplnej alebo veľmi skreslenej podobe. Dovoľujem si pre tých, čo chcú byť ucelenejšie informovaní, ponúknuť aspoň tri doplnky. Po prvé, Putin spomenul blížiaci sa termín príletu amerických F-16 na Ukrajinu. Aj naše médiá, napr. aj Pravda citovali [...]

Náhody ako Donbas

27.03.2024

Ruskí trolovia si nedajú pokoj. Konšpirujú svoje uzávery aj z náhod, aké sa najmä na Donbase tak často stávajú. V bojoch o frontové mesto Časov Jar ruská strela /možno Iskander, možno Kindžal/ zasiahla podzemné veliteľstvo OS RF a zahraničných poradcov. Nešlo o hocičo, ale stavbu so 6 podzemnými podlažiami. Je vojna, stalo sa. V ten istý deň „zomrel prirodzenou [...]

Neverte ruským trolom !

26.03.2024

Verte skazkám o ukrajinskom tanku, čo zlikvidoval naraz tri ruské. Neverte autorovi tohto blogu. Neverte ruským trolom, že sa situácia okolo Časov Jaru stáva pre OS UA kritickou a že ich tam OS RF berú do klieští. Neverte, že tam horia lesy, posledný úkryt ukrajinskej pechoty. Neverte ani správam z Kleščevky samotnej, ktorú OS RF včera začali obsadzovať. Verte, že situáciu [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 447
Celková čítanosť: 1965310x
Priemerná čítanosť článkov: 4397x

Autor blogu

Kategórie