Založ si blog

Na Slovensku je to samý „fašista“

Sledujúc naše médiá a počúvajúc našich politikov človek môže nadobudnúť dojem, že na Slovensku vlastne ani nie je nikto iný, iba samý fašista. Fašistami sú konzervatívni katolíci zo strany Život-hoci ani v stanovách, ani v praktickej politickej činnosti žiadnu fašistickú činnosť nevykonávajú. Ve´d ak by to robili, príslušné OČTK by proti nim tvrdo zasiahli. Jediným hriechom Tarabu a spol. je, že sa ako nečlenovia LSNS dostali na jej kandidátke do parlamentu a potom sa od LSNS jasne dištancovali.

Fašistami sú samozrejme aj predstavitelia strany Republika-lebo aj oni sa do NRSR dostali cez LSNS – no rovnako rázne sa potom od istých ostrejších postojov pána Kotlebu dištancovali. Nepomohlo-pre mediálnych propagandistov sú to fašisti a basta. Aj keď ani oni nemajú v stanovách či v praktickej činnosti nič fašistické. No samozrejme najväčšími fašistami sú pre proti-slovenské médiá a proti-slovenských politikov samotný Kotleba a členovia jeho LSNS. Opäť to bohorovne sledujeme v médiách, opäť počúvame, ako si neschopní novinári a politici na LSNS zlepšujú sebavedomie. Opäť bez dôvodne-pretože opäť ani v stanovách a ani v praxi LSNS nič fašistické nie je.

Pre mimoriadne usilovných pro-bruselských a pro-amerických propagandistov sú fašistami aj členovia SNS. A fašistami sú samozrejme aj členovia Smeru SSD, strany začlenenej v strane európskych socialistov PES. Ba dokonca sa nájdu medzi novinármi a vládnymi politikmi aj takí viťúzi, čo vidia fašistu aj v Petríčkovi Pellegrinim a jeho pajtášoch.

Aby sme boli spravodliví, fašizačná rétorika sa používa aj na druhej strane politickej barikády. Pre konzervatívnu opozíciu sú fašistami liberáli z SaS či PS. Fašistické častovanie sa už ušlo aj pani Remišovej a jej ex-priateľke Kolíkovej. Do fašistu dostal vynadané aj Krajňák, najmä tesne po voľbách,- keď sa k odborom a príslušníkom Smeru správal ako vládny gauleiter. O tom, že OLaNO je fašistická strana ako maľovaná, nikto v pôvodnej opozícii nepochybuje. OLaNO si to vykoledovalo niektorými dosť závažnými podozreniami zo zneužívania OČTK voči opozícii. Ale jej šéf Matovič aj autoritatívnym až diktátorským prístupom ku výkonu funkcie premiéra a neskôr ministra financií-

Suma sumárum, Slovensko -jeho médiá a jeho politický život je plné fašistov. Hrozné, v akom štáte tu žijú naši rómski a židovskí spoluobčania. Miestami človek nadobúda pocit, že popod okná pochodujú SS a SA s fakľami a po nociach ostrí chlapi v kožených kabátoch zatýkajú každého, kto nie je fašista. Musia mať však stále menej a menej práce,- veď v SR je už každý v nejakej tej svojej fašistickej strane alebo fašistickom fan-klube.

Alebo nie ?

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2022294x
Priemerná čítanosť článkov: 4415x

Autor blogu

Kategórie