Založ si blog

Všetko teraz závisí už len od Putina

Po útoku na Krymský most, ktorý uskutočnili kyjevskí žiaci Západu a ktorý sa rovná aktu agresie na newyorské dvojičky už teraz všetko závisí len na pevných nervoch a rozvahe V.V.Putina. Ako vrchný veliteľ OS RF bude on vydávať pokyny na odvetu. Aká bude, či iba pomocou konvenčných zbraní alebo už aj s použitím taktických jadrových zbraní, záleží iba na Putinovi. Generáli z GŠ OS RF sú pripravení na všetko. -Ak o tom niekto pochybuje, je naivný ako žiačik materskej školy.

150-miliónov Rusov čaká na rozhodnutie V.V.Putina. To rozhodnutie príde a nebude to, ako si myslí nejaký komentátorík v RTVS, že to bude pasívna rezistencia, prípadne nejaký nálet trebárs na sklad palív v Ľvove. Nie, bohužiaľ nebude.

Zaujímavo na vec reagujú trolovia, dokonca štátom platení príslušníci PZ SR. Tým sa v situácii, ktorá ohrozuje aj ich životy, zachcelo „vtipkovať“. Nuž, zomrieť musí každý, nie je to teda žiadne zlyhanie či hanba. Hanba je, ak človek chodí do školy, konzumuje, rastie, ba sa i rozmnožuje – a nakoniec umiera rovnako sprostý, ako keď sa narodil.

Memento mori – milí priatelia Ameriky a všetci vy, čo si želáte pre bratský ruský ľud iba to najhoršie. Memento mori,- lebo ani vy nie ste nesmrteľní. Ani vás žiaden proti-atómový kryt, pivnička, či aspoň WC v paneláku veru nezachráni.

Aj vaša budúcnosť aj vaša dĺžka života je momentálne – či sa vám to páči alebo nie, – v rukách V.V.Putina. Aj vaša budúcnosť závisí od jeho pevných nervov a rozvahy.

PS: Malý dôvod k optimizmu je iba v tom, že poškodenie mosta je technicky veľmi malé. Železničnú časť sprejazdnia podľa vyjadrenia ruských železníc EŠTE DNES. Ak by to bola pravda, potom by ruská odpoveď nemusela byť taká fatálna. Na druhej strane, banderovskí ideológovia sa chvália, že útok na most je iba symbolický akt-čosi ako výstrel z Aurory na Zimný palác. Ž ide vlastne o začiatok grandióznej ofenzívy na znovuzískanie Chersonu a následne dokonca Krymského polostrova samotného. Pseudologia fantastica alebo rafinovaný zakrývací manéver ? Každopádne prvá odpoveď z RF už prišla: Kremeľ vymenoval nového veliteľa operácie na Ukrajine. Generál Surovikin je známy svoju tvrdosťou. Ako bude ? – No veď to. – To keby som vedel…

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

autobus

Na diaľnici R1 sa prevrátil autobus, ktorý ťahala odťahová služba

06.05.2024 16:17

Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2019292x
Priemerná čítanosť článkov: 4419x

Autor blogu

Kategórie