Založ si blog

Panička z paláca už našla ochotných oných

Panička z paláca sa dlhší čas vyhrážala, že sa obráti na Ústavný súd, aby posúdil ústavnosť paragrafu 363. No neurobila to. Zrejme ani medzi svojimi vyberanými ústavnými onými /“sudcami“/ nevedela spočiatku nájsť väčšinu ochotných resp. všetkého schopných akože právnikov. Hľadala, hľadala, -až ich teraz, v predvečer referenda konečne našla…

Toto jej rozhodnutie považujem za ďalšiu matovičovskú „atómovku“, ktorou panička „dláždi“ cestu k referendu o demokratizačnej zmene ústavy. Chce ním demotivovať a zdecimovať občanov, negatívne naladených voči súčasnej vláde, súčasnej parlamentnej /stále !/ väčšine a aj voči sebe samej. Lebo ona a jej poradcovia veľmi dobre vedia, čo bude úspešné referendum znamenať pre jej a ich politickú budúcnosť.

Paničkino rozhodnutie dať § 363 posúdiť svojim chlapcom na Ústavnom súde znamená, že sa táto „zlatovláska“ znovu postavila na stranu tých jedincov z OČTK, ktorí ochotne podľa pokynov Matoviča a Lipšica ohýbali právo, obviňovali opozičných politikov a iných politikov, čo neboli ochotní ísť Matovičovi po srsti. Rozhodnutia GP Žilinku, prísne strážiaceho zákon, sú podľa paničky z paláca pochybné. Lebo zneisťujú v ďalšom porušovaní zákonov tých, ktorých čudné praktiky Žilinka za pomoci § 363 zastavil.

Zastavenie trestného stíhania exponentov opozičných strán /Smeru a Hlasu/ a predstaviteľov či poslancov rebelujúceho hnutia Sme rodina dnešným rozhodnutím panička z paláca dehonestovala a zviedla na svojvôľu GP Žilinku. Všetci tí /možno až na Grendela a pár výnimiek/, ktorí boli aplikáciou § 363 -kvôli nezákonnosti postupu OČTK- zbavení viny, sú asi podľa paničky z paláca implicitne ďalej vinní.

Panička z paláca dnes poslala skvelý darček Matovičovi a Lipšicovi. Onedlho si ho budú môcť rozbaliť, – lebo paničkini chlapci na Ústavnom súde sa aj pretrhnú, len aby svoj verdikt o neústavnosti §363 vyniesli za pár dní. Najneskôr do začatia predvolebnej kampane. Úradnícka vláda, ktorú sa panička chystá onedlho vymenovať bude mať silnú motiváciu kriminalizovať predstaviteľov Smeru a iných opozičných a neposlušných ľudí. Títo po verdikte paničkinho ÚS už nebudú mať pred nezákonným vyšetrovaním a väznením žiadne zastanie. Zástanca právnej čistoty v práci OČTK pán GP Žilinka bude po zrušení 363-ky bezmocný. No bezmocný nebude iba on a nezákonne stíhaní opozičníci. Bezmocné zostane slovenské právo a slovenská spravodlivosť.

Slovenskí občania budú mať zajtra poslednú možnosť, aby sa tak nestalo. Účasťou v demokratizačnom referende budú mať poslednú možnosť poslať paničku z paláca tam, odkiaľ prišla. -Z vládnucich štruktúr do jej rodnej mimovládky. Zajtrajšie demokratizačné referendum je, -aj keď nepriamo, aj o garancii právnosti v policajnom a prokurátorskom vyšetrovaní.

Preto-ak o.i. chcete zastaviť aj zlatovlasú paničku z paláca, – choďte zajtra na referendum. Ak nepôjdete, obanujete.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2008262x
Priemerná čítanosť článkov: 4414x

Autor blogu

Kategórie