Kongresmani USA dali protificovským „novinárom“ lekciu

14. januára 2024, trikopce, Nezaradené

Včera zavítali na návštevu SR americkí kongresmani. Protificovská svorka „našich“ novinárov sa tešila, ako to teraz tí Američania Ficovi vytmavia. Ako ho sfúknu, ako ho vyhlásia za ohrozenie demokracie a pohrozia mu sankciami. Prípadne možno aj humanitným bombardovaním.

Bože, ako ich len tí americkí kongresmani sklamali ! Ukázali im, čím sa zaoberajú veľkí chlapci. A nie zakomplexovaní euroúradníci, poplatní kadejakým sorosovským lobistom. Ukázalo sa, že americkí politickí pragmatici ľahko chytili spoločnú nôtu s pragmatikom Ficom. Kongresmanov zaujímalo:

Kongresmanov z USA na prekvapenie „našich“ sorosoidných novinárov nezaujímalo:

„Naši“ novinári zosmutneli, keď po niekoľkonásobnom naliehaní na to, aby Američania zaujali postoj k ficovskej krádeži právneho štátu“, k „mafiánskemu balíčku“, k uzurpovanou moci do rúk vlády, ku „gigantickým“ /azda aj desaťtisícovým/ demonštráciám opozičných voličov, požadujúcich „Fica do basy“, a pod. – od kongresmanov dostali iba jednoduché odpovede. Odpovede typu:

„Naši“novinári nie sú s výsledkami návštevy Američanov v SR príliš spokojní. Naopak, tvária sa kyslo, ako keby im skúsení americkí pragmatici dali frčku do nosa. Ešteže sa s kongresmanmi stretla aj Čaputová. Ešteže aspoň v prezidentskom paláci odznelo aj zopár sorosovských fráz a liberálnych floskulí. A tak „naši“ novinári predsa len budú môcť dať svojim čitateľom nejaké „mäso“ do hrnca. Na tanieri predsa len čosi bude. Ale očakávaná protificovská žranica to nebude. Ani náhodou.