Páni sionisti, dnes ste to s tým podvádzaním „trochu“ prehnali

11. decembra 2023, trikopce, Nezaradené

Tunajší sionistický troll aj dnes publikuje na tomto blogovisku jeden zo svojich stupídnych materiálov. Nič proti tomu, ľudia si zarábajú na živobytie všelijako, -aj prostredníctvom istej orientálnej ambasády. Nemám nič proti tomu, aby tak robili aj naďalej-lebo jednostranné sionistické texty sú celkom zábavné a ich propagandistický účinok je kontraproduktívny.

Čo ma dnes ale mimoriadne zaujalo, to je podpora, akej sa sionistickej kampani dostáva z pozadia tohto portálu. Konkrétne od toho, kto má na starosti počítadlo čítanosti. Tento „ktosi“ v posledných dňoch sústavne manipuluje s počítadlom tak, aby sionistické články mali vysokú čítanosť a iné články, ktoré sú voči zločinnej vojne Izraela proti palestínskemu ľudu kritické, naopak. Manipulátori im DOKÁZATEĽNE počítadlo pribrzďujú alebo úplne zablokujú.

No dobre, aj s takouto manipuláciou by sa dalo zmieriť. Koniec koncov nie je v posledných 2 rokoch neobvyklá. Vyskytli sa podľa mojej evidencie minimálne 4 podobné prípady. Nikdy ale neboli motivované politicky. /Skôr išlo o grafomanov…/. Prípad sionistického trolovania je prvý tohto druhu.

Páni manipulátori, keď už teda musíte trolovať za Izrael, robte to aspoň uveriteľne, realisticky, nie tak do očí bijúcim nahlúplym spôsobom. Príkladom je dnešná sionistická trolovačka, ktorá tu bola publikovaná okolo 13.00 hod. Robím istý prieskum blogovania a tak som si nemohol nevšimnúť, ako raketovo, priam zázračne pár sekúnd po zverejnení tohto „blogu“ rástla jej čítanosť. Za pár minút presiahla číslo 2000 a presiahla tak asi aj celkovú návštevnosť tohto portálu za daný čas.

Páni izraelskí propagandisti, prečo to robíte takto okato, takto amatérsky ? Majte aspoň trochu chochmesu . Švindlujte, manipulujte trochu sofistikovanejšie. Lebo výsledok vašej práce nielenže nie je kóšer, ale smrdí na míle ďaleko ako dajaká obetná mrcina z oltára starého Abraháma.