Veľká ofenzíva dezinformácií a hoaxov

14. septembra 2023, trikopce, Nezaradené

Dnes sa ukrajinskými, západnými a samozrejme aj našimi médiami prehnala smršť hoaxov a dezinformácií. Keď sa banderovcom nedarí na fronte, darí sa im aspoň v mediálnych senzáciách. Spomedzi množstva dnešných hoaxov vyberiem aspoň tie, ktoré sa mihli aj u nás na Slovensku:

Tieto „informácie“ sú pre tých, čo majú možnosť dostať sa aj k iným prameňom, ako sú údaje od CIPSO/SBU doslova úsmevné.

Popravde, na frontoch t. č. boje prebiehajú s menšou intenzitou. Obe strany akoby vyčkávali na aktivitu toho druhého. Obe strany šetria rezervy a hrajú o čas. Aj keď každá strana to robí z iných dôvodov. Relatívny pokoj využíva Moskva na dojednania dodávok munície z KĽDR, Kyjev posiela Zelenského na VZ OSN, aby tam prosil o podporu tie štáty, ktoré sa zatiaľ podporiť Kyjev zdráhali.

-No a dezinformátori z ukrajinského CIPSO vymýšľajú fiktívne úspechy a víťazstvá chocholov nad moskaľmi. Na Ukrajine a v Rusku beží vojnová propaganda na plné obrázky. V krajinách, ktoré bojujú je to normálne. Prečo však vojnová propaganda /navyše jednostranná, ukrajinská/ beží aj na Slovensku ? Sme už azda aj my vo vojne ?