Založ si blog

Epidémia čudných úmrtí medzi dôstojníkmi NATO

Všimli ste si to aj Vy ? Ja teda áno. V poslednom čase spadlo v USA, Austrálii a i.niekoľko amerických vojenských lietadiel a vrtuľníkov. V poľskom Rzeszowe /hlavnom logistickom uzle pri vojenských dodávkach NATO na Ukrajinu/ umrelo min. 16 poľských dôstojníkov na tajomnú legionársku chorobu. Francúzsky generál Jean-Louis Georgelin spadol z útesu v Pyrenejách, Vzápätí pri nehode zahynuli dvaja francúzski dôstojníci Nicolas Latour a Baptiste Gauchot. Generál NATO Anthony Potts, vykonávajúci funkciu kontrolora efektívnosti dodávok zbraní a munície NATO na Ukrajinu, zahynul vraj v Marylande pri havárii lietadla. Vedenie americkej leteckej základne Tinker v Oklahome oznámilo smrť 17 amerických špecialistov pri havárii vrtuľníka. Americké médiá písali a píšu o zvýšenom počte samovrážd a úmrtí dôstojníkov na čudné infekcie…Spoločnou črtou ich cestovateľskej anamnézy bola Ukrajina.

Ako si túto pandémiu čudných úmrtí medzi špecialistami a dôstojníkmi NATO v poslednom mesiaci-dvoch vysvetliť ? Treba v tom vidieť vražednú ruku Moskvy, FSB ? Alebo čosi iné ?

Čo iné by to ale mohlo byť ? Miesto konšpirovania prikladám iba informáciu o podobných čudných úmrtiach medzi americkými vojakmi v Afganistane. Aj tam sa po istých akciách Talibanu proti vojakom USA vyskytli zhluky čudných náhod. Američania zrazu v istom momente umierali na uštipnutie hadmi, na pády z útesov, na dôsledky dopravných nehôd a pod. Nuž, stať sa môže všeličo, aj takéto úmrtia-prečo však diskontinuitne, v zhlukoch a v podozrivej časovej väzbe na úspešné akcie Talibanu proti Američanom ?

Pravda o takýchto nešťastných náhodách Američanov v Afganistane vyšla neskôr najavo. Novinári vysnorili, ako sa veci v skutočnosti mali. Ukázalo sa, že čudne zahynuvší americkí vojaci padli pri úspešných útokoch „primitívnych Talibov“ na špičkovo vyzbrojených amerických „hrdinov“. Americké ozbrojené sily to ale pred americkou verejnosťou chceli zakryť úmrtiami mimo bojového poľa, kadejakými nešťastnými náhodami. Americké úrady sa hanbili priznať, že za agresiu do Afganistanu platia USA životmi Američanov. Objasnenie skutočných okolností ich smrti potom o.i. viedlo k tlaku americkej verejnosti na odchod USA z Afganistanu.

V časovej spojitosti s poslednými čudnými nešťastiami dôstojníkov NATO /Poliakov, Francúzov, Američanov…/ sú dva mimoriadne mysteriózne útoky Rusov na riadiace centrá a ubytovne NATO na Ukrajine. Predovšetkým mám na mysli útok na riadiace centrum SBU a ubytovňu NATO v Dnepropetrovsku a na konferenciu a výstavu bojových dronov v Černigove. Podobná časová spojitosť bola medzi čudnými úmrtiami dôstojníkov NATO po útoku ruských rakiet na hlbinné bunkre pri Ľvove a na centrum SBU v Kyjeve.

Včera Rusi raketami zaútočili na sídlo gen Budanova a hlavný štáb vojenskej rozviedky a kontrarozviedky Ukrajiny. Podľa novinárov z tureckej tlačovej agentúry Anadolu mńožstvo mŕtvych a ranených vynášali v maximálnom utajení. – Ak medzi nimi budú špecialisti z krajín NATO, to zas bude náhlych úmrtí pri páde z útesu…

Nech je akokoľvek, dôstojníci USA a NATO, ktorí slúžili na Ukrajine, v poslednom čase akosi čudne umierajú. A záhadné náhody spojené s okolnosťami ich smrti by teoreticky mohli byť vynikajúcou „výhovorkou“ na formalizáciu, legalizáciu ich smrti bez toho, aby to u naivnejšej časti verejnosti na Západe vzbudilo akúkoľvek neželanú pozornosť.

Bez ohľadu na akúkoľvek „špekulatívnu“ väzbu s úspešným bojom ruskej armády s armádami NATO na Ukrajine.

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:00

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Ukrajina už má od spojencov zbrane bez zákazu útočiť na Rusko. Lotyšsko: Nie všetko sa hovorí nahlas

02.05.2024 06:10, aktualizované: 08:09

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 456
Celková čítanosť: 2014194x
Priemerná čítanosť článkov: 4417x

Autor blogu

Kategórie