Infantilný Zelenskij podpaľuje Európu a Západ mu tlieska

5. augusta 2023, trikopce, Nezaradené

Po dvoch útokoch banderovských dronov na ruské tankery neďaleko Bosporu a po neúspešnom pokuse Kyjeva zapáliť ropný terminál v Novorossijsku dnes v noci banderovci opäť vyčínali. Pokúsili sa zaútočiť na ruský tanker plný ropy neďaleko od Kerčského prielivu. Zelenskij zaútočil na civilný neozbrojený cieľ v medzinárodných vodách. Táranie o tom, že tanker viezol PHM pre ruskú armádu neobstojí. PHM sa totiž na Krym a do Novoruska dopravujú z bezpečnostných dôvodov v malých množstvách po suchej zemi. Iba idiot by ich na pár kilometrovej trase najprv naložil do obrích tankerov a potom napr. v Berdjansku či v Sevastopole znovu vykladal.

Náklad z tankerov smeroval mimo Rusko, k zmluvným partnerom. Bol to civilný náklad. Útok naň je jednoznačný vojnový zločin.

Zelenského podpaľačom sa útoky na ruskú ropnú infraštruktúru a exportnú logistiku začínajú páčiť. Ropa dobre horí a čmudí a fatálne zamoruje svoje okolie. Je to ideálny cieľ pre bláznivých pyromanov, pre ekologických a vojnových zločincov. Zelenskij pokračuje v podpaľovaní Čierneho mora a Európy ako takej. Prečo by aj nepokračoval ? Veď bláznivá EU sa s pôžitkom pozerá, ako Zelenskij podpaľuje dom, susediaci s domom EU-zabúdajúc na to, že oheň zo susedovho „ruského“ domu zákonite preskočí aj na ten dom, kde žije von der Layenová, Scholz či Macron.

Rusko samozrejme na podpaľačské útoky na svoje civilné ciele odpovie. Tvrdo odpovie. A samozrejme, že až potom sa ozve škrekot z Bruselu, až potom sa začne hovoriť o tom, že v Čiernom mori je de facto nemožná akákoľvek teda aj civilná plavba a že útoky na neozbrojené tankery sú vojnovými zločinmi. Keď Rusko odpovie rovnako, ako na neho banderovci zaútočili, bude však už neskoro. Zelenského infantilnú hru so zápalkami, na ktorú sa dnes Západ pozerá so sympatiami, už nebude možné zastaviť.

Plamene zaplavia európske nebo. A to všetko iba preto, že si Západ vychoval v Kyjeve chorobne rozmaznané dieťa, neschopné vidieť objektívnu realitu. A to všetko iba preto, že si Západ v Kyjeve vychoval devianta, rozhadzujúceho zápalky na všetky svetové strany. – Bohužiaľ, aj na tú stranu, kde je naša Slovenská republika.