Supercela lží niečo signalizuje

19. júla 2023, trikopce, Nezaradené

Keď sa pozriete len na titulky v „našich“ médiách z dneška, mohlo by sa vám zdať, zajtra ráno už Rusko nebude existovať. Novinári oznamujú pre „rusofilov“ samé zlé správy. Napríklad:

Hrozné , že ? Nechápem ako nejaká krajina môže toľko zlých správ prežiť. Neverím, že sa z toho môže spamätať. Zdá sa, že zajtra bude s Ruskom určite definitívny Amen !

Alebo, že by nie ? Alebo že by to bolo trochu inak ? Že by tie novinové titulky nechceli informovať ale chceli čosi maskovať ? Že by chcel zlepšiť dojem svojich čitateľov z toho, že tzv. Veľká ukrajinská protiofenzíva úplne skrachovala ? Že by novinári dostali príkaz, aby zlými správami o Rusku prekryli ešte horšie správy o Ukrajine ? Lebo na verejnosť presiakli aj trochu iné správy. Napríklad:

Takto nejako by sa dalo pokračovať. Do médií a nie iba alternatívnych sa dostáva jedna – z pohľadu Zelenského mocenskej skupinky – „Jóbova zvesť“ za druhou. Na obzore nad Ukrajinou sa sťahujú hrozivé mračná. Zdá sa, že to čo experti Ukrajine prorokujú, nebude iba obyčajná búrka, ale riadna katastrofa. Čosi ako ekonomická, politická a vojenská supercela. Nie mediálna supercela lží, ale ozajstná ničivá pohroma.

Uvidíme, či takáto supercela krutej pravdy na Ukrajinu naozaj príde a ak áno,- uvidíme, kto skončí pod hladinou jej neľútostného prívalu. Uvidíme, kto a čo potom, po odznení potopy, na Ukrajine vypláva na povrch. Uvidíme, kto sa potom dostane na božie svetlo. A dodá nešťastným Ukrajincom šancu na znovuzrodenie.