A just je Bachmut ukrajinský-a just a just a just !

21. mája 2023, trikopce, Nezaradené

Rusi tvrdia, že Arťomovsk /Bachmut/ dobyli. – A just to nie je pravda !

Medzinárodní vojenský pozorovatelia tvrdia, že Arťomovsk/Bachmut/ je už ruský. – A just to nie je pravda !

Zelenskij povedal, že Bachmut už nie je v ukrajinských rukách. – A just to nie je pravda ! Prečo ? Lebo Zelenského hovorca vzápätí poprel to, čo Zelenskij sám verejne pred novinármi povedal. A just to nie je pravda. A just a just a just !

A just a just a just. Pre mnohých novinárov z Pravdy to o tom dobytí Bachmutu Rusmi nie je pravda. Pre redakčných politických komentátorov je to ruská propaganda. Pre policajných a vojenských bojovníkov s „ruskými dezinformáciami“ je to hoax. Tvrdiť, že Arťomovsk /Bachmut/ je obsadený OS RF je hoax. A ešte raz hoax. Je to prejav hybridnej vojny, čo Putin vedie proti SR, aby si získal úbohých sugestibilných, prevažne starých a nevzdelaných občanov SR. – Veriť tomu, že Bachmut padol, je na obvinenie z trestného činu podpory vojny !!!

Nuž a pre našich skalných trolov, čo sa živia „diskusnými“ príspevkami hejtujúcimi vrchnosťou označených blogerov Bachmut bol, je a navždy zostane nedobytý. Prečo ? Pretože banderovský hetman Zelenskij tak povedal. Povedal, že Bachmut navždy zostane v ukrajinských srdciach. A to je skoro to isté, akoby bol Bachmut naďalej ukrajinský aj na exaktných štábnych vojenských mapách.

Takže, netešte sa rusofilovia ! Bachmut je just aj tak v ukrajinskej moci. A just, a just a just !!!