Korunovácia: Mojsejovci, Geissenovci, Windsorovci: A jedna korunovaná od nás…

6. mája 2023, trikopce, Nezaradené

Kiska dal v 2018 prednosť lyžovačke v Alpách pred riešením kuciakiády. Doplatil na to. Nemal ani len šancu byť druhýkrát zvolený. Čaputovej sa rozpadajú štátne inštitúcie no ona dala prednosť korunovačnému „candrbálu“ v Londýne. Doplatí na to. Druhýkrát už nebude zvolená ani náhodou.

V Londýne sa zišlo mnoho korunovaných šľachticov i korunovaných „oných“, čo si chcú zlepšiť svoj úbohý politický a osobný imidž odleskom z krvavej koruny anglických kolonizátorov. Je smutné, koľko jednoduchých ľudí sa z biedy svojej ničotnej existencie utieka ku Mojsejovcom, ku Geissenovcom alebo ku Windsorovcom a slzí pri „lampe blbejch“ hľadiac na live prenosy z Londýna. Našťastie, počet týchto úbožiakov sa znižuje. Od anglického kráľovského gýča sa oslobodzujú v poslednom čase celé štáty. Vlani vystúpil spod britskej windsorskej koruny BARBADOS. V tomto roku dá poddanstvu Charlesa zbohom JAMAIKA. V rámci druhého kola de-kolonizácie. Tentokrát duchovnej.

Krajiny v Južnej a Strednej Amerike, v Afrike a Ázii duchovne napredujú. Ľudia v Západnej Európe degenerujú. Symbolizuje to dokonca aj slovakizácia Charlesovho mena. Asi aby títo naši jednoduchí ľudkovia, čo sa hanbia za svoju zdravú slovenskú plebejskosť a stále túžia po spráchnivelých kráľoch a kráľovnách, mali pocit, že ten britský kráľ je aj ich. Iste si odzajtra dajú v obývačke na stenu jeho pestrofarebne vyretušovaný potrét. – „Aha, toto je Karol III., náš kráľ“.

Nechápem ich. Veď aj u nás máme dosť korunovaných. Korunovaných oných i korunované oné. A ako pekne oblečených…- Načo teda naťahovať krk cez Kanál ? Načo sa teda trepať cez La Manche ?!