Bachmut: Christos voskrese !

16. apríla 2023, trikopce, Nezaradené

Naša Pravda píše, že vagnerovci obsadili dve nové štvrte. Informáciu nie je možné objektívne potvrdiť. Christos voskrese.

Izvestija opisuje príbeh rodiny /rodičia a malé deti/ ktorú vagnerovci našli v pivnici zamknutú zvonka a zamínovanú. Vagnerovci bez ujmy z pivnice vytiahli najprv deti a potom rodičov. Prečo ich tam vojaci, čo dodnes bránia Bachmut zamurovali ? Vysvetlenie je na videu, ktoré koluje po Telegrame. Na ňom jeden kyjevský bojovník hovorí druhému, aby tých obyvateľov Bachmutu, čo nechcú evakuovať na Ukrajinu, vykydali z pivníc ako hnoj. Christos voskrese.

Nič nové. Zelenskij pred pár dňami verejne pripustil, že po oslobodení Ukrajiny od „ruských okupantov“ bude potrebné zvážiť aj fyzické odstránenie Rusov z Ukrajiny. Západní novinári to interpretujú ako možnosť tých obyvateľov Ukrajiny, ktorí sa cítia Rusmi, vziať si pár osobných vecí a odísť do Ruska. Christos voskrese.

Za správcu pravoslávneho kláštora- Kijevsko-pečorskej lavry, obsadenej jednotkami SBU – menovala kijevská vláda zaslúžilého banderovca, istého pána M. Má za sebou nielen majdan ale aj boje na Donbase, v radoch pluku Azov.

Christos voskrese.

Kristus vstáva z mŕtvych. Dnes je ten Deň. Dôsledky tohto božieho aktu sa skôr-neskôr objavia. Aj na Ukrajine.