Pán Iliev, prečo diskriminujete menšiny ?

29. januára 2023, trikopce, Nezaradené

Televízia ta3 dnes zorganizovala zvyčajnú diskusiu politikov. Čudnú diskusiu. Neférovú presilovku. Predstavitelia vládnej koalície boli traja /OlaNO, Sme rodina, SaS/ predstaviteľ opozície /Smeru SSD/ bol proti ním sám. Navyše troch vládnych zástupcov argumentačne dopĺňal aj moderátor Rasťo Iliev. Objektivita a nestrannosť slovenských médií in natura…

Pán Iliev, páni z ta3, – vy neviete, že v parlamente sú aj poslanci, hlásiaci sa k ďalším opozičným stranám – napríklad LSNS-K, Republiky a Hlasu SD -strany, ktorá má momentálne najvyššie voličské preferencie ? Áno, opozičné strany sú v NRSR v menšione. To ale neznamená, že majú byť mediálne diskriminované. Pán Iliev, – prečo to takto neférovo robíte ? Prečo diskriminujete politické menšiny ?

Zdá sa, že sa zvolebnieva. A novinári, ktorých v minulosti označil R.Fico za špinavé, protislovenské … veď viete čo, zase začali svoj boj v prospech pro-západných pravicových a liberálnych strán. Začali sa správať proti-opozične, diskriminačne. R. Fico toto ich správanie označil nie príliš eufeministicky. Prax, akú sme dnes videli na ta3 mu, bohužiaľ, dáva za pravdu.