Ďalšie „svinstvo“ v parlamente: zabránil Slovákom, aby si sami odvolávali zlé vlády.

25. januára 2023, trikopce, Nezaradené

Rovnaké politické svinstvo, rovnaká bezmocnosť ako pri vlastizradnom schvaľovaní tzv. „okupačnej“ zmluvy s USA. Rovnaké politické svinstvo ako pri schvaľovaní pobytu cudzích vojakov NATO na slovenskom území. Rovnaké svinstvo ako pri odvolávaní neschopných ministrov Matovičovej hrôzovlády. A dnes -rovnaké svinstvo pri hlasovaní o ústavnom zákone o predčasnýcb voľbách.

Nepriatelia ľudu z OLaNO, SaS, Za ľudí, Sme rodiny a PS dnes odsúhlasili ústavný inštitút predčasných volieb tak, aby o nich nemohol rozhodovať slovenský ľud, ale len papaláši z parlamentu. Tí, čo sa bleskorýchlo po zvolení menia na zradcov, na agentov zahraničných vlád a zahraničných a domácich firiem.

Rovnaká bezmocnosť, rovnaký hnev. SPRAVODLIVÝ hnev. Bohužiaľ, ľud si v 2020 zvolil takú väčšinu zástupcov ľudu, ktorá mu nedopraje ani o milimeter širšiu účasť na riadení štátu. Vraj „raz ste si nás zvolili, tak teraz trpte. Aj keby s našou robotou bolo nespokojných 99,9% z vás, my sme neodvolateľní -až do termínu riadnych volieb neodídeme. S nami po zvolení nepohnete. Máte právo nás zvoliť ale nie odvolať…

-My skončíme s bačovaním v štáte iba vtedy, keď sa medzi sebou, v boji o tučnú rozpočtovú žranicu tak pohádame, že si sami vypustíme rybník. Inak nie. Odídeme, len keď to sami budeme chcieť. A to bude zriedka, najskôr výnimočne. A aj to iba tesne pred voľbami. Napríklad tak, ako sme sa aj teraz dohodli – najneskôr ako sa len dá. 5 mesiacov pred riadnym termínom odchodu.“

NRSR sa dopustila dnes ďalšieho svinstva. Nie malého. Veľkého. Dokonca ústavného. Bezmocne sa pozeráme, ako sa nám Kolíková, Sulík a Heger rehocú do očí. Nie vy Slováci, – my poslanci sme tu zvrchovanými pánmi. Povedané slovami Zuzky Zgurišky /Bičianka z doliny/: My sme tu páni – a vy ste len obyčajná občianska čvarga. My sa na vás môžeme aj vychcať-a vy musíte hubu držať. Lebo my sme vaši páni veľkomožní. A vy Slováčikovia – ste iba obyčajní niktoši.

Nuž tak. 21. januára sa nám nechcelo ísť na referendum. – No a dnes ? Máme, o čo sme si koledovali. Tak nám treba !