Panička z paláca už našla ochotných oných

20. januára 2023, trikopce, Nezaradené

Panička z paláca sa dlhší čas vyhrážala, že sa obráti na Ústavný súd, aby posúdil ústavnosť paragrafu 363. No neurobila to. Zrejme ani medzi svojimi vyberanými ústavnými onými /“sudcami“/ nevedela spočiatku nájsť väčšinu ochotných resp. všetkého schopných akože právnikov. Hľadala, hľadala, -až ich teraz, v predvečer referenda konečne našla…

Toto jej rozhodnutie považujem za ďalšiu matovičovskú „atómovku“, ktorou panička „dláždi“ cestu k referendu o demokratizačnej zmene ústavy. Chce ním demotivovať a zdecimovať občanov, negatívne naladených voči súčasnej vláde, súčasnej parlamentnej /stále !/ väčšine a aj voči sebe samej. Lebo ona a jej poradcovia veľmi dobre vedia, čo bude úspešné referendum znamenať pre jej a ich politickú budúcnosť.

Paničkino rozhodnutie dať § 363 posúdiť svojim chlapcom na Ústavnom súde znamená, že sa táto „zlatovláska“ znovu postavila na stranu tých jedincov z OČTK, ktorí ochotne podľa pokynov Matoviča a Lipšica ohýbali právo, obviňovali opozičných politikov a iných politikov, čo neboli ochotní ísť Matovičovi po srsti. Rozhodnutia GP Žilinku, prísne strážiaceho zákon, sú podľa paničky z paláca pochybné. Lebo zneisťujú v ďalšom porušovaní zákonov tých, ktorých čudné praktiky Žilinka za pomoci § 363 zastavil.

Zastavenie trestného stíhania exponentov opozičných strán /Smeru a Hlasu/ a predstaviteľov či poslancov rebelujúceho hnutia Sme rodina dnešným rozhodnutím panička z paláca dehonestovala a zviedla na svojvôľu GP Žilinku. Všetci tí /možno až na Grendela a pár výnimiek/, ktorí boli aplikáciou § 363 -kvôli nezákonnosti postupu OČTK- zbavení viny, sú asi podľa paničky z paláca implicitne ďalej vinní.

Panička z paláca dnes poslala skvelý darček Matovičovi a Lipšicovi. Onedlho si ho budú môcť rozbaliť, – lebo paničkini chlapci na Ústavnom súde sa aj pretrhnú, len aby svoj verdikt o neústavnosti §363 vyniesli za pár dní. Najneskôr do začatia predvolebnej kampane. Úradnícka vláda, ktorú sa panička chystá onedlho vymenovať bude mať silnú motiváciu kriminalizovať predstaviteľov Smeru a iných opozičných a neposlušných ľudí. Títo po verdikte paničkinho ÚS už nebudú mať pred nezákonným vyšetrovaním a väznením žiadne zastanie. Zástanca právnej čistoty v práci OČTK pán GP Žilinka bude po zrušení 363-ky bezmocný. No bezmocný nebude iba on a nezákonne stíhaní opozičníci. Bezmocné zostane slovenské právo a slovenská spravodlivosť.

Slovenskí občania budú mať zajtra poslednú možnosť, aby sa tak nestalo. Účasťou v demokratizačnom referende budú mať poslednú možnosť poslať paničku z paláca tam, odkiaľ prišla. -Z vládnucich štruktúr do jej rodnej mimovládky. Zajtrajšie demokratizačné referendum je, -aj keď nepriamo, aj o garancii právnosti v policajnom a prokurátorskom vyšetrovaní.

Preto-ak o.i. chcete zastaviť aj zlatovlasú paničku z paláca, – choďte zajtra na referendum. Ak nepôjdete, obanujete.