Putinovci v Petrohrade čosi chystajú-no puč to nie je…

14. januára 2023, trikopce, Nezaradené

Kým sa ukrajinská dezinformačná služba, jej západní tútori a médiá chystajú Putina poslať na druhý svet, vypučiť ho z vlády alebo aspoň poslať na dôchodok, v Putinovom rodnom meste sa dnes koná schôdzka dôležitých politických a vojenských činiteľov. O jej konaní informoval cez sociálnu sieť šéf zaporožskej vojensko-civilnej ruskej administratívy Vladimír Rogov.

Ani v Moskve ľudia o žiadnom puči nehovoria. Skôr debatujú o smrti národnej umelkyne ZSSR Inny Čurikovovej, ktorá dnes zomrela vo veku 79 rokov. U nás na Slovensku ju poznáme z filmu Mrázik, v ktorom hrala veľmi negatívnu a veľmi smiešnu rolu macochinej dcéry Marfušky. Akokoľvek, v Moskve bol dnes celkom normálny deň.

Po krátkej pauze dnes duneli výbuchy balestických striel v Kyjeve, Charkove, Odesse, Zaporoží, Dnepropetrovsku, v Buči a i. Do popoludnia dopadlo na Ukrajinu 80 ruských rakiet. Zničili niekoľko objektov kritickej vojensko-civilnej infraštruktúry. V areáli hlavnej kyjevskej železničnej stanice sa k oblohe dvíha obrovský stĺp dymu. Zintenzívnila sa tiež ruská delostrelecká paľba po celej línii donbaského frontu. Takáto mohutná raketová a delostrelecká paľba sa robí pred veľkou pozemnou ofenzívou. Personálne zmeny v ruskej armáde a zosilnenie delostrelecko-raketovej predprípravy signalizuje čosi väčšie, čo príde v budúcnosti. Čečenský prezident Kadyrov, ktorý sa rád zúčastňuje veľkých ofenzív priamo na bojisku, si vzal dokonca čosi ako dovolenku a opustil Groznyj…

Po dobytí Soledaru a Soľa západní a ukrajinskí rozviedčici špekulujú, kde k tomu príde. Na výber je propagandisticky zaujímavý Kramatorsk a Slavjansk, no aj teritóriá, odkiaľ dochádza k ostreľovaniu Donecka. Hovorí sa tiež o Záporoží, Dnepropetrovsku a Charkove. Tu a tam sa objavujú informácie o novom pokuse Rusov obsadiť Kyjev. Na Západe berú možné plány Rusov na veľkú zimnú ofenzívu vážne. Nečudo, že do Poľska na Pobaltie USA presúvajú 1250 kusov tankov M-1 Abrams a obrnených vozidiel Bradley. Briti priamo na Ukrajinu presúvajú moderné tanky Chalenger-2. Do Rumunska boli z Nemecka presunuté systémy AWACS. Západ sa snaží po zuby vyzbrojiť banderovcov najmodernejšou obrnenou a leteckou technikou skôr než ich zasiahne likvidačný ruský úder.

Čosi sa chystá. No určite to nie je odchod veľkou väčšinou ruskej populácie podporovaného V.V.Putina z funkcie. Či už pučom alebo v podobe odchodu do dôchodku. Nie. Skôr naopak.

https://www.youtube.com/watch?v-2F1-16reEdo