Kajúcnik Vagovič prezradil Pellegriniho

31. decembra 2022, trikopce, Nezaradené

Vagovič horko zaplakal. Zrušili mu jeho konšpiračnú reláciu. Dobré znamenie-ľudkovia z Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie už vetria novú vládnu konšteláciu a propagandista starých matovičovsko-lipšicovských štruktúr je im už nepríjemný. Prvý, koho vyhodili sluhovia Západu z balónového koša je teda Vaganovič. Nech si Záleská, Todová, Šurek, Čurilla, Repa, Kliment, Hamran …nerobia ilúzie o tom, kto bude nasledovať, aby balón západniarskej pravice zostal vo vzduchu a letel, doplnený o Progresívne Slovensko, Hlas, SaS či KDH ďalej…

Nezakrývam, že ma zrušenie Vagoviča potešilo. No radosť z tejto správy skalila „nevinná“ Vagovičova poznámka o dôvodoch jeho vyhadzova. Vagovič v nej naznačil, ako sa pripravuje nová vládna moc. Vraví sa: ak chceš vedieť, kto ti vládne, zisti, koho kritizovať je zakázané. Vagovič sa o tom presvedčil. Páni v pozadí ho hodili cez palubu, lebo sa o.i. obávali, aby sa v jeho relácii nerýpalo do Pellegriniho. Pellegrini a jeho hlasisti sa v slovenských médiách podľa nedávneho prieskumu mediálnych prezentácii objavovali zo všetkých politikov a politických strán ďaleko najčastejšie. Túto informáciu teraz doplnil Vagovič o to, že sa z Pellegriniho stalo nielen médiami hýčkané ale aj prísne chránené zvieratko. Nekritizovateľné.

Vďaka Vagovičovi sa kontúry budúcej vládnej moci v SR vyjasnili. Budúci domorodý správca Slovenska je zjavný. Je to P.P. Je to ten, čo sa už dnes dostal pod „nežnú“ ochranu pred mediálnou kritikou.

Vagovič Petra Pellegriniho prezradil. Kajúcnik Vagovič je teda napokon predsa len na voľačo užitočný.