Založ si blog

Olaf Scholz

Olaf Scholz je nemecký premiér. A znalec. Genealóg. Vie, kto je koho potomkom a nasledovníkom. Vie,napríklad, kto je a kto nie je potomkom a nasledovníkom nacistov.

Olaf Scholz je bystrá hlavička. Gratulujem nemeckému národu, že si ho vybral na najvyššiu exekutívnu pozíciu.

A gratulujem aj ochrancom jeho dobrej povesti. V Nemecku i tu na Slovensku. Skoro tak dobre chránený ako ako povesť firmy McDonalds.

Ostatné o Olafovi Scholzovi v predchádzajúcom článku. A o McDonalds tiež v niektorom minulom článku tohto blogera.

Mimochodom- viete aké články z titulky blogov najrýchlejšie miznú ? Nuž sú to tie, čo tvrdia, že „vojna“ na Ukrajine nezačala vo februári 2022 preventívnym útokom OS RF ale ešte v roku 2014 krvavým pučom na Majdane /proti zákonnej vláde prezidenta Janukovyča/-a následným terorom proti ruskému obyvateľstvu v Odesse, Charkove a na Donbase. Diskutovať o príčinách ukrajinského konfliktu môže pápež, môže E.Musk, môže Orbán…no obyčajní slovenskí smrteľníci nemôžu, ba nesmú.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007105x
Priemerná čítanosť článkov: 4411x

Autor blogu

Kategórie