Nemecký kancelár objavil na Ukrajine nacistov

29. decembra 2022, trikopce, Nezaradené

Nemecký kancelár Olaf Scholz objavil na Ukrajine priamych nasledovníkov nacistov. Aspoň tak to vyplýva z jeho včerajšieho vyhlásenia pre nemecké médiá.

Ak si myslíte, že si konečne všimol ideológiu a každodenné činy banderovcov z plukov ako Azov, Ajdar a pod. – tak sa mýlite. Olaf Scholz je typický Nemec so zmyslom pre detail. A tak sa nad dianím na ukrajinskom bojisku zamyslel podrobnejšie a zistil, že priamymi potomkami nacistov, -nie sú potomkovia banderovských kolaborantov s wehrmachtom , ba ani Ukrajinci- potomkovia príslušníkov z SS Division Galizien . Nie. Pre Scholza sú priamymi nasledovníkmi nemeckých nacistov Rusi. Tí Rusi, čo Scholzových nacistických predkov /možno aj jeho starého otca/ hnali od Stalingradu až do Berlína.

Scholz je génius. Hľadí na veci a nevidí iba predmety an sich, ale preniká až do hĺbky, až po monády skryté za fasádou vonkajškovosti. Záver: Rusi sú priamymi potomkami nacistov. A Scholz /aj keď vyzerá ako účtovník menšej obuvníckej firmy/ je priamym potomkom Fichteho, Leibniza, Hegela.

Scholz je jednoducho zdravým výronom geniality nemeckého germánstva. Gott mit ihm !