Založ si blog

Víťazstvo banderovcov potvrdil už aj McDonalds !

Stalo sa to tuším na Štedrý deň, – no nechcel som politickým komentárom kaziť Slovákom kresťanské Vianoce. – A aj dnes iba stručne: Víťazstvo banderovcov je asi už nepochyné: v Buči pri Kyjeve otvorili reštauráciu McDonalds ! Hurá ! Víťazný pochod nacistov do Kremľa budú zrejme vrúbiť popri ceste nové a nové McDonaldy ! Symboly víťazstva !

Nič nie je také veľavravné o tom, kto na Ukrajine proti Rusku bojuje, ako americká reštaurácia rýchleho občerstvenia McDonalds. Dať si v donedávna „krvavej Buči“ dobre šťavnatý hamburger – to je priam bakchanália, to je veľkolepá oslava amerického triumfu. To je nádherný príklad toho, za čo dnes mobilizovaní ukrajinskí chlopci bojujú: bojujú za krajinu hamburgerov. . Bojujú a mierajú za firmy, akou je McDonalds. Bojujú za celosvetový hamburgerový raj.

U nás na Slovensku sa niektorí menej vydarení partizáni pri napchávaní sa „rízkami“, pivom a borovičkou radi oháňali frázou: -“ Šak si dajme do nosa – šak začo sme bojuali !“ V ukrajinskej Buči zaslúžilí banderovcci nemusia čakať až do dôchodku. Už dnes môžu v mcdonaldovej hamburgárni zahrýzať do kečupovaného mäsové šrotu a s pôžitkom vravieť: Nuž dajme si. Veď za čo sme bojovali – predsa za hamburger ! Slava McDonaldu ! Hamburgeru sláva !

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Časov Jar či Charkov ? Čo skôr, či oboje naraz ?

07.04.2024

Veľká časť čitateľov blogov na blogovisku Pravdy iste od včera večera sedela pri televízoroch a počítačoch a sledovala prezidentské voľby. V SR sa diali na naše pomery veľké veci – ktoré pre mnohých z nás dobre dopadli. Dianie na Slovensku bolo dôležité, no vývoj okolo nás sa nezastavil. Predovšetkým – nezastavila sa vojna, ktorá sa odohráva na Ukrajine. [...]

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 454
Celková čítanosť: 1997054x
Priemerná čítanosť článkov: 4399x

Autor blogu

Kategórie