Založ si blog

Slniečkári opustili futbalový Katar

Konečne ! Ovzdušie na majstrovstvách sveta vo futbale v Katare sa včerajšou porážkou Anglicka výrazne zlepšilo. Družstvá, ktoré prišli do Kataru bojovať za „inakosť“ tým, že neslušne a netolerantne bojovali proti katarskej inakosti, si zbalili kufre a odleteli preč. Na MS už nie je žiadne anglosaské mužstvo: ani Anglicko, ani Wales, ani USA, ani Kanada, ani Austrália. Anglosaský svet mal na MS vďaka anglosasky chytro vymyslenému systému bohaté zastúpenie. Ale už nemá. Organizačné intrigy boli porazené športom. Férová hra zvíťazila.

Slniečkárske tímy zo Západu prišli do Dohy nielen propagovať svoje videnie sveta ale aj urážať hostiteľov a provokovať. Robili to tak dôkladne, že im nezvýšil čas na to najdôležitejšie, na poriadnu prípravu futbalových výkonov. Dúhové kapitánske pásky, klaňačky, obhajoba homosexuálnych excesov, kritika organizátorov za pracovné úrazy robotníkov, čo stavali štadióny, vysmievanie sa šejkom, že nerozumejú športovým pravidlám…-to všetko je už konečne minulosť.

Slniečkárske družstvá z Dánska, Anglicka, Belgicka, Holandska, Nemecka, USA, Kanady, Austrálie …už konečne z turnaja vypadli. Zostali tam iba družstvá, ktoré prišli do Kataru s jediným cieľom – hrať futbal. Boh futbalu je spravodlivý. Provokatérske družstvá z krajín, ktoré si myslia, že oni a ich západná kultúra je spaseným ľudstva, sú už v tramtárii. V Katare zostali tí najlepší. Po športovej stránke i po ľudskej stránke. -Nech zvíťazí ktokoľvek, držím mu palce !

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007800x
Priemerná čítanosť článkov: 4413x

Autor blogu

Kategórie