Čaputovej kód

4. decembra 2022, trikopce, Nezaradené

Čaputová vraj neprahne po možnosti menovať svoju úradnícku vládu. Netúži po nej. Ona chce údajne niečo iné „. Chce „vecné, racionálne a pokojné vedenie štátu“. – Tak takto znie Čaputovej šifra, Čaputovej k´od. Čaputová chce vládu strany VRP. Vládu Vecnej, Racionálnej a Pokojnej strany. Hádajte akej strany-mne sa vidí, že pôvodný názov tejto strany je PS. Pokojnovecnoracionálnej Strany. Schválenej už možno i na 5.venue.

Pani Čaputová, neskrývajte sa za šifry a tajomné kódy á la Leonardo da Vinci. Aj keď sa váš vyzážista po lakte zoderie , Monu Lisu z vás neurobí. Pani Čaputová, – ak chcete pre Slovensko „vecné, racionálne a pokojné“ riešenie, potom prestaňte spochybňovať referendum. Prestaňte ho očierňovať ako akciu jednej strany. Nie je to pravda. Referendum má momentálne podporu 54% slovenských voličov. Podpora Smeru SSD je momentálne 16% – teda trikrát nižšia. Je evidentné, že prejaviť svoju vôľu po ukončení vlády OLaNO/Smer rodina/Za ľudí chcú široké masy Slovákov. Nielen voliči Smeru, Hlasu, SNS, Republiky, LSNS, strany Život a pod. ale aj značné časti voličstva SaS, Sme rodina, KDH, ba v istom percente aj OLaNO. Títo ľudia svoj názor na budúce politické usporiadanie na Slovensku nešifrujú, nekódujú. Transparentne a jednoznačne volajú po nových predčasných, čo najskorších voľbách. Nestavajte sa proti ich vôli. Neprekrikujte ich hlas. Lebo hlas ľudu,-to je pre každého normálneho politika hlasom božím.

Pani Čaputová, ak vám ide o vecné, racionálne a pokojné riešenie súčasných problémov Slovenska, -nevymýšľajte žiadne úradnícke zašifrované riešenia. /Po ktorých netúžite, ale iste budete do nich akože „dotlačená“…/.

Pani Čaputová – prestaňte svoje zámery kódovať. Buďte transparentná. Urobte všetko preto, aby na sme v SR mali čo najskôr nové voľby. Predčasné demokratické a slobodné nové voľby.