Ďalšie pľuvance na futbalové majstrovstvá…

25. novembra 2022, trikopce, Nezaradené

Dnes sme boli svedkami /aj na tomto médiu/ ďalších pľuvancov na majstrovstvá sveta, ktoré sa práve odohrávajú v Katare. V krajine, ktorá je mimo hodnotovú a mocenskú sféru Západu. A teda z hľadiska liberálnej demokracie Západu, -v nepriateľskej krajine.

Pseudo-novinári zase pretriasajú na verejnosti robotníkov, čo zahynuli pri výstavbe športových zariadení. Áno, pri výstavbe boli aj smrteľné pracovné úrazy. Ale kde z veľkých stavieb neboli ? Koľko mŕtvych si vyžiadala v SR len výstavba diaľnic ? Koľko mŕtvych si vyžiadala výstavba športovísk v Los Angeles, Salt Lake City, Atlante, Londýne, Lillehameri, Paríži, Turíne, Albertville, Sydney, atď , atď. ? O tom nič pseudo-novinári nepíšu. Nič. Prečo asi ?

Samozrejme je to preto, lebo Katar bol pri výstavbe zariadení sebestačný, lebo z jeho investícií Západu nič necinkne na účet, lebo perspektívne využívanie štadiónov na celoročný tréning zahraničných futbalistov bude pre Západ nepríjemná konkurencia. No a samozrejme preto, lebo Katar ukázal, že zhromaždenie desaťtisícov fanúšikov je možné aj bez ALKOHOLU, bez drog, bez prostitúcie, bez pouličnej kriminality, bez sexuálnych deviantov, bez krvavých bitiek fanúšikovských táborov, bez teroristických útokov, bez bojkotov Ruska, Iránu, KĽDR, Bieloruska, Venezuely, Kuby a i. „darebáckych“ krajín.

V Katare sa hrá futbal bez politiky, bez alkoholu, bez dúhových zástav, bez demonštrácií a bez provokácií kadejakých LGBTI extrémistov, genderistov, ekoteroristov a pod. V Katare je pokoj. Pokoj, čo uši trhá tým, ktorí bez kraválov nevyžijú.

Áno, v Katare pri výstavbe športovísk umierali ľudia. Áno , aj v Katare, tak ako všade inde pri podobných akciách. Ale na rozdiel od Západu v Katare neumierali a neumierajú ľudia pri bitkách fanúšikov, pri intoxikáciách alkoholom, pri predávkovaní sa drogami, pri teroristických útokoch. Toto sa v Katare nedialo, nedeje a dúfajme, že ani diať nebude.

Fakt, ktorý vládnuce sily Západu rozčuľuje a núti rozkrúcať mediálny kolotoč ohovárania a pľutia na MS v Katare ad absurdum. – Až do nepríčetna…