Vagovič nazval slobodne zvolených zástupcov lúzou

18. novembra 2022, trikopce, Nezaradené

Vagovič včera večer začal svoj dlhodobý avizovaný pobyt na obfrazovkách RTVS riadne zostra. Útokom na Slovákov, na slovenských voličov a na nimi demokraticky zvolených zástupcov. Nazval ich lúzou. Podľa neho odchodom Gála, Zajaca, Bútoru, Šimečku a spol. z politickej scény v 1992 sa vyprázdnil priestor pre lúzu, vzišlú z volieb. Lúza v podobe Mečiara a Fica zaplavila Slovensko a dodnes tu kvári.

Slováci sú zjavne iba nedemokratická čvarga, ktorá v demokratických voľbách nie je schopná rozlíšiť medzi genialitou samozvaných superintelektuálov“ chemikov, čo sa vydávajú za sociológov, liečebných pedag´ógov, čo si namýšľajú, že sú politológovia, germanistov, čo majú ambíciu byť národohospodármi…a pod. – a medzi lúzou, čo často s vyznamenaním vyštudovala právo, ekonómiu, financie, historiografiu, poľnohospodárstvo, dosiahla vedecké úspechy v zahraničí a má bohaté riadiace skúsenosti. Slovenská čvarga si stále a stále volí na čelo štátu iba lúzu a géniov typu Gála, Bútoru, Zajaca vyháňa do exilu. Bude to vraj takto bežať tri generácie za sebou, – pokým gardistické tradície v slovenskom národnom povedomá nevymrú. Až potom bude možný návrat potomkov Gála, Zajaca, Bútoru či Šimečku. Až potom Slováci zabudnú, kým sú a umožnia pravej elite „tých našich“ sadnúť na vedúce pozície-predurčené ich bohom vyvoleným pôvodom.

Na Slovensku ešte nenastal čas na návrat intelektuálnej bohom vyvolenej elity. No prvé lastovičky sa už objavujú, Do funkcií na komunálnej úrovni sa tlačia potomkovia Bútoru a Šimečku. Šimečka najmladší už dokonca reprezentuje aj v Bruseli a je na najlepšej ceste dostať sa do novej predsa už len trochu slnkom liberalizmu osvietenej vlády. Navyše objavujú sa aj svetielka pri ceste-napríklad taká Čaputová. Tou je starý Gál doslova nadšený. Asi v súlade so známym príbehom O Zuzanke a starcoch…

Vagovič nám teda včera nadal do lúzy, Tak verejne, ako sa to len v programe verejnoprávnej RTVS dá. Vagovič včera ukázal, aké veci bude vyhrabávať spod povrchu Slovenska vo svojej rovnomernej relácii. Včera nám na svetlo božie vyhrabal jedného senilitu ťažko maskujúceho starého „revolucionára“ . No hlavne vyhrabal staré známe frázy o zadubenosti Slovákov, o lúze, ktorú si je jedine schopná zvoliť v demokratických voľbách na čelo štátu. Vagovič svoje hrabanie pod povrchom slovenskej spoločnosti však iba začína.

Už sa tešíme, ako nám fotogenický fešák Vagovič vďaka verejnoprávnej RTVS vyhrabe ˇďalšie proti-slovenské špinavosti. Ďalšie invektívy, hrubo urážajúce slovenský národ. Urážať národ a ním zvolených predstaviteľov je predsa také intelektuálne, také myslitešské, také pokrokové. A asi aj plne v súlade so zákonmi SR. Napríklad v súlade s ustanovením zákona o hanobení národa…- Alebo že by nie ?