Heger v Prahe totále prehral- alebo prečo nás derešujú ?

11. novembra 2022, trikopce, Nezaradené

Derešujú nás, lebo sme zbabelí. Heger išiel do Prahy dohodnúť ukončenie potupných českých kontrol na slovensko-moravskej hranici. V Prahe mu povedali, že kontroly nezrušia ani náhodou. Aj keď sú proti pravidlám Schengenu. A aby tej potupy nebolo málo, Heger sľúbil Čechom, že schengenskú hranicu-ktorá nemá čo byť strážená,- budú slovenskí policajti strážiť na pokyn Prahy s ešte väčšou /ničím nepodloženou/ úctivosťou ako doposiaľ. A to ešte za prítomnosti dohliadajúcich českých policajtov. Čo teda Heger v Prahe vyrokoval ? Ešte väčšiu dávku poddanstva, ešte silnejšie derešovanie ako doposiaľ.

Dalo sa aj inak. Hamran to naznačoval. Dalo sa aj naopak. – Pokiaľ budú na moravsko-slovenskej hranici české kontroly, dôsledne v súlade so schengenskými pravidlami mali slovenskí policajti odstrániť akékoľvek policajné kontroly. A slovenskí autodopravcovia mali nepriedušne zablokovať cestné hraničné priechody. Ktovie, dokedy by potom Česi svoje kontroly na našich hraniciach uplatňovali…Lenže na to by bola treba odvaha. Čosi, čo Heger a spol. nikdy nemali a mať nebudú.

Cudzí páni veľkomožní nás derešujú. lebo sa bojíme ozvať. Budeme radšej trpieť pod záľahou českých alebo západniarskych nátlakov, sankcií, škrtov, podvodných pseudo-investorov, kadejakých demarší a vyšetrovacích komisií arogantnej pani Jourovej…a nič na to nepovieme. Ešte aj zakvílime od bolesti potichu, aby sme pánov Čechov či pánov Nemcov a ostatných keltsko-germánskych pánov veľkomožných svojim kvílením nevyrušovali.

A prečo tak robíme ? Prečo sa bojíme ozvať ? Lebo sme zbabelí zvoliť si skutočne smelú slovenskú vládu. Bojíme sa zvoliť si na čelo tých, čo sa neboja bremena suverenity, nezávislosti a samostatnosti. Miesto toho sa stále motáme v kruhu s tými istými euro-atlantickými poskokami. Vyberáme si „umiernené“, či skôr smerom do západného zahraničia zbabelé vlády. O čo viac sú tieto vlády navonok zbabelé, o to viac utláčajú dovnútra a šikanujú tých, čo sú skutočnou alternatívou pre Slovensko. Na príkaz zo Západu sa ku skutočným Slovákom správajú ako drábi ku odbojným poddaným.

Servilnosť a posluhovanie voči Západu sa týka v súčasnosti nielen politikov /najmä MZV a MO/ ale aj médií a kadejakých kontrolných orgánov. Chcete ilustráciu ? Je v mojom predchádzajúcom článku, ktorý zmizol za pár minút. Bol vraj totiž neslušný voči migrantom. – Pritom si stačilo prečítať posledný odsek, kde sa jasne hovorí, že nejde o chudákov migrantov. Bol jasne zacielený na nemeckú chaotickú migračnú politiku, ktorá dnešné problémy na moravskej hranici vyvolala. Žiadal len to, aby Nemci poslali pre svojich sýrskych migrantov vlaky, lietadlá a autobusy. Tak ako to kedysi Nemci urobili pre svojich nemeckých utečencov z NDR. Nič neúctivé a ani prevratne nové. . Iba to, čo sa už objavilo aj tu, v dvoch troch blogoch od rôznych blogerov.

Nuž, ak budeme ustráchaní, ak sa neohlásime, budú nás cudzí páni biť naďalej. Niektorým slovenským masochistom sa to však asi páči.