Založ si blog

Protiruská propaganda metastázuje

Protiruská propaganda v médiách a verejnom živote metastázuje ako pokročilá rakovina. Prechádza do netradičných oblastí, ozýva sa tam, kde by ju normálny zdravý človek naozaj nečakal. Propagandisti cítia, že pri klasickom pôsobení cez médiá sú čoraz menej úspešní. Vidia, že si ľudia na ich šarapatenie na tradičných kanáloch zvykli, že pri televíziách prepínajú stanice, že vypínajú rádiá, akonáhle im začnú húsť čosi na spôsob, že aké je Rusko zlé, aký je Putin darebák a pod.

Aby svojou propagandou Slovákov aspoň na pár minút zasiahli vpašovávajú chrabrí propagandisti svoje posolstvá do relácií a obsahov, kde to ľudia doposiaľ nečakali. Včera a dnes sa objavili dva takéto prípady, keď sa na divákov či poslucháčov na neobvyklých miestach z ničoho nič vyvalili riadne salvy rusofóbnej paľby. Ako z HIMARSu. Dozvedeli sme sa, že s podporou EK v SR sa do propagandy proti Rusku zapojila milá a veľmi obľúbená postavička Nastenky z filmu „Mrázik“. V ponáške na ňu akási D.CH., štvrtoradá herečka na dôchodku, ktorá slovenským dabovaním Nastenky dosiahla jeden z dvoch svojich umeleckých vrcholov /druhým bol Matelko/ hovorí o tom, ako „zlí Rusi“ veľmi ubližujú ukrajinským deťom. – Akoby na Donbase, v Novorusku a priľahlých častiach RF neumierali alebo netrpeli aj deti ruské…Penzia a tantiémy sa pani D.CH. asi mália, tak si privyrobila útokom na tých, bez ktorých by tie tantiémy nemala. Smutné.

Druhý príklad je zatiaľ málo politická a nepropagandistická relácia televízie Markíza, v ktorej si redaktor J.Tribuľa pozýva na tatranské „túry“ rôzne celebrity a celebritky a popri turistike o nich robí čosi ako mini-medailóniky. Nie je to kreatívny zázrak, ale dá sa to pozerať. Záleží od hosťa, s ktorým Tribuľa túru robí.

– Nuž pozerateľnosť tejto relácie včera riadne utrpela. Tribuľa /osobný priateľ popradského ukropofila Kisku/ si zavolal na túru neznámeho človeka /údajne bývalého vysokohorského nosiča/. Chlapík s menom Malý či Maličký ničím nezaujal, -až do chvíle, keď sa rozhodol na verejnosti „spontánne“ vyventiloval svoje rozhorčenie z ľudí, čo jazdia na západných autách, ale v súkromnej oblasti majú -div sa svete,- proruské a pro-putinovské postoje. Chlapíka jeduje nielen to, že majú takéto západné autá a pro-ruské názory ale aj to, že ich je väčšina. Aspoň také má vraj on zo svojho zamestnania v popradskej nemocnici s nimi skúsenosti.

Dva nečakané, zákerné propagandistické útoky zo zálohy. Od chrbta. – Je to nová hlavná metóda boja s „ruskými dezinformáciami“ alebo to bola včera iba náhoda ? Dobre vedieť v predstihu. Lebo ak ide o trvalejšiu anti-ruskú inováciu, budem si musieť na svoj privátny index dať ďalšie televízne relácie.

-Čo mi zostane ? Predpoveď počasia a možno farmárska či chalupárska revue. Aj to iba ktovie, dokedy….

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007053x
Priemerná čítanosť článkov: 4411x

Autor blogu

Kategórie