Propagandisti nemajú radi, keď im vidia na prsty

24. októbra 2022, trikopce, Nezaradené

Propagandisti nemajú radi verejné osvetlenie. Radšej pracujú v prítomní. V prostredí bez kritiky a bez diskusie. Ak im niekto nadvihne trochu roletu, syčia od zlosti. A urobia všetko, aby v prostredí, v ktorom pracujú, opäť zavládlo prítmie a verejnosť stratila prehľad.

Pred chvíľou skončila „apolitická“ relácia „Duel“. Dnešné kolo Duelu bolo ďalším príkladom tohto, ako protiruská propaganda preliezla všetky relácie RTVS a ďalších médií. Medzi otázkami sa objavila aj jedna, v ktorej bolo treba vymenovať „sovietske“ ergo ruské mocenské zásahy v zahraničí. Otázka na americké mocenské zásahy sa samozrejme neobjavila a neobjaví. Tak to funguje.

Alebo aj nefunguje. Lebo napr. väčšina návštevníkov popradskej nemocnice stále, ktovie prečo, velebí Putina a drží palce Rusom a nie bratom z USA. Ako na to zareagujú propagandisti ? Uvidíme. Tešíme sa na predpoveď počasia, plnú prozápadnej propagandy. Tešíme sa na svet, v ktorom bude slnko vychádzať na Západe a všetky víchrice budú prichádzať z Východu. Že to nebude možné ? Ha ha ha – americké počítače dokážu všetko.