Útok na Krymský most: už len milimeter od jadrovej smrti

8. októbra 2022, trikopce, Nezaradené

Takže dnes junta v Kyjeve a jej riadici dôstojníci za Atlantikom stratili úplne posledné zábrany. Zaútočili /špeciálna sabotážna jednotka, raketový útok ?/ na Krymský most a spôsobili na ňom síce neveľké ale predsa len škody, ktoré si vyžiadajú niekoľkodňovú výluku.

Krymský most začína pri Rostove na Done. Je to teda integrálna súčasť toho teritória RF, ktoré za ruské uznáva celý svet, vrátane Západu. Kyjev prekročil ďalšiu červenú čiaru. Už je len na GŠ OS RF ako na útok proti RF odpovie. Tešili sme sa na babie leto-ktovie, či si ho ešte vôbec užijeme…

Za štvrť storočia ukrajinskej okupácie Krymu nedokázal tam Kyjev nič postaviť. Iba využíval, čo postavili ešte za sovietskych čias. O čo menej Kyjev postavil, o to viac po 2014 tam ničí, poškodzuje. Prenasleduje turistov, organizuje atentáty a sabotáže. To je jediné, čo banderovci vedia a čo vedeli aj počas ich rejdov na Slovensko po 1945.

A svet ? Ten slávny vyspelý svet Západu ? Nuž poskytne prostredníctvom MMF a SB banderovcom ďalšie pôžičky. Ďalšie zdroje na ešte krvavejšie proti-ruské „projekty“. – Kolektívna samovražda Západu sa blíži. Škoda, že sa s ňou zvezieme aj my. Škoda pre naše deti a našu budúcnosť. Večná škoda.