Založ si blog

Prečo Rómovia podporujú Hegera ?

Na túto otázku je jednoduchá odpoveď. Rómovia podporujú vládu prezidenta Hegera, lebo je to konečne ich vláda. MENŠINOVÁ vláda. Vybavili im ju otec a syn Pollákovci.

Hegera podporujú aj iné menšiny. Napríklad maďarská. Maďarský poslanec Gyímesi jej robí medzi maďarskou menšinou PR. Otázka je, či pozitívny alebo negatívny.

Dala by sa spomenúť aj židovská menšina. Ibaže vymenovať tých , ktorí sa menšinovej vláde Hegera medzi slovenskými židmi najviac tešia, by znamenalo zahrávať sa s ohňom. Takže nič.

Iba tá 4%-ná menšina sa zjavne neteší. Svoje nádeje vkladá do skryto „hlasného“ P.P. Teda do opozície. – Mimochodom, – naozaj do OPOZÍCIE ?

Slováci sú na Slovensku väčšina. A tak nečudo, že odkedy dostala u nás demokracia prívlastok „liberálna“, Slováci už nikdy svoju slovenskú väčšinovú vládu mať nebudú. Zato tlsté handicapované feministky aramejskej národnosti – po zmene pohlavia a bez -ová, s podporou Nadácie Pontis, inovačnej firmy Eset a Denníka N – istú nádej majú…

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Časov Jar či Charkov ? Čo skôr, či oboje naraz ?

07.04.2024

Veľká časť čitateľov blogov na blogovisku Pravdy iste od včera večera sedela pri televízoroch a počítačoch a sledovala prezidentské voľby. V SR sa diali na naše pomery veľké veci – ktoré pre mnohých z nás dobre dopadli. Dianie na Slovensku bolo dôležité, no vývoj okolo nás sa nezastavil. Predovšetkým – nezastavila sa vojna, ktorá sa odohráva na Ukrajine. [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 454
Celková čítanosť: 1999139x
Priemerná čítanosť článkov: 4403x

Autor blogu

Kategórie