To nemáme iný problém-iba Matoviča ? /Odvolajme Brusel a vládu nie iba Matoviča !/

29. septembra 2022, trikopce, Nezaradené

Sme po krk v ekonomickom armagedone. Sme na okraji vojny-termonukleárnej vojny. Sme v spoločenskom rozvrate. Sme na štarovacej čiare veľkých a krvavých sociálnych vzbúr.

A naša mediálna a politická „elita“ tu rieši nejakého Matoviča. Chce ho odvolať, aby sa Sulík mohol vrátiť do vlády, aby vláda ´dalej nivočila Slovensko. A aby USA mali zabezpečený pokoj vo frontovom tyle. Mimochodom, -kto a kam odvolá tých slovenských chmuľovoličov, čo OLaNO naposledy volili – a bola ich v rámci voličstva najväčšia skupina ?! Nie Matovič, oni sú problém Slovenska ! Jedného Matoviča zvolia, druhého odvolajú a tretieho si pod nickom PS/Hlas/SaS opäť zvolia…

Matovič sankcie, ktoré kynožia Slovákov nevymyslel. Matovič je obetný baránok, je to zástupný problém. Jeho odvolávanie je ohlupovák na aj bez toho dosť nahlúplych populisticky orientovaných slovenských voličov. Takmer o všetkom, čo škodí Slovensku sa dnes rozhoduje v Bruseli. – ODVOLAJME BRUSEL-NIE IBA MATOVIČA !

A pritom na všatky naše problémy je jedno riešenie: ZBOHOM NATO, zbohom EU, zbohom nivočenie nášho štátu nezmyselnými sankciami…Čo si to vyžaduje ? Jednu jedinú ozajstnú opozičnú stranu. Proti-euroatalantickú opozičnú stranu. Vyžaduje si to v politikoch veľa odvahy a v národe konečne schopnosť správne sa rozhodnúť a postaviť na vlastné nohy.

Slováci na nohy !