Založ si blog

USA si včera vymysleli štátny prevrat v Číne

Podľa čínskeho variantu twitteru sa po návrate Si Tin Pchinga zo summitu SCO /došlo pri ňom historickému vojenskému zblíženiu USA a Číny/ odohral v Pekingu štátny prevrat. Mladí vo vedení Číny, nespokojní so zblížením Číny a Ruska, naklonení naopak ďalšej obchodnej a strategickej spolupráci Číny a USA, sa pokúsili zvrátiť vývoj. Údajne sa zmocnili armády a predsedu Si Tin Pchinga uväznili. Do Pekingu údajne smerujú až 80 km dlhé kolóny vojenskej techniky. – Toľko americké „čínske“ mediálne twíty.

Aká je pravda ? Dnes o nej informovali čínski mediálni manažéri. Podľa nich je to celé jeden obrovský mediálny bluf, zameraný na zneistenie čínskej a svetovej verejnosti. Stopovaním tohto hoaxu sa dostali k twitter adrese jednej Číňanky v USA. Podpornú úlohu zohrala iná, trochu známejšia americká Číňanka Jennifer Zengová. Tá sa preslávila tvrdením, že covid vytvorili a do sveta rozšírili čínske špeciálne služby, aby sa pokúsili oslabiť ekonomiku a sociálny život na Západe.

Takže nič. Typická britsko-americká zákernosť. Informačná hra. Pravdou však je, že spolupráca Ruska a Číny je pre svetovládne kruhy na Západe smrteľne nebezpečná. A netreba pochybovať, že nejaký ten šikovný prevrat v Pekingu by sa USA zišiel ako soľ. Poslušná Čína, fabriky v ktorých otročia milióny „žltých“ aby na Západe mali lacný konzum a Čína, ktorá poslušne prijme západné protiruské sankcie, príp. začne na Sibíri provokovať lokálne pohraničné spory, – to by USA a Britániu zachránilo pred zdá sa už nevyhnutným koncom anglo-americkej svetovlády.

Zatiaľ je to iba fáma v štýle „čo sa babe chcelo, to sa babe snilo“. Ale že chlapci z MI6 a chlapci z Langley rozmýšľajú o realnych udalostiach podobných tejto fáme, o tom by nikto nemal pochybovať. Briti a Američania vojny sami nevyhrávajú. Ale v hľadaní šikovných rúk, ktoré by to za nich urobili a v organizovaní atentátov, sabotáží, prevratov, – v tom sú majstri.

Svet je nepredvídateľný. Každá, aj tá najfantastickejšia alternatíva sa dnes stáva z minúty na minútu reálna, vysoko pravdepodobná. A tak, ako vravia tí, čo neradi konšpirujú,- „necháme sa prekvapiť“…

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2005813x
Priemerná čítanosť článkov: 4408x

Autor blogu

Kategórie